• Sværdborg Friskole/Privatskole
  • Tinghøjvej 4A, 4760 Vordingborg
  • mail@voresskole.dk
    Gitte Kjeldal den 28-09-2016
    Vi vil gerne byde rigtig hjertelig velkommen til Pil og Tilde som begge to starter på prøve i morgen torsdag i 4. - 5. klasse smiley
    Gitte Kjeldal den 27-09-2016
    Skoledagen søndag d. 2/10-16 kl. 9.00 - 16.00

Kære forældre og elever!

Vi glæder os til at mødes med alle Jer skønne elever til en spændende og anderledes skoledag.

Vi har forberedt nogle sjove ting som I skal lave indenfor natur og teknik, geografi, idræt, samarbejde, og så en lille lækker overraskelse som skal kreeres over bålwink.

Vi mødes ved spejderhytten på Svingkærsvej 3, 4733 Tappernøje ( Også kaldet "Folkeskoven"). Det er også her I skal afhentes kl. 16.00.

Husk at medbringe: Tøj og fodtøj til at være udendørs, en god solid madpakke og drikkevarer  samt Jeres super fantastiske gode humøryes.

Vi sessmiley
    Lærerne
    Gitte Kjeldal den 26-09-2016
    Kære forældresmiley

Hvor er det dejligt at se, at det strømmer ind med tilmeldinger til arbejdsdagen på søndagyes.

Jeg glæder mig til at gi' den en skalde sammen med Jerwink.

Der kan godt bruges lidt flere hænder - og kager ;-) - så hvis du ikke allerede har udfyldt tilmeldingen, så skynd dig, sidste frist er i morgen, så vi kan gøre klar og få indkøbt materialer.

Vi ses
    Gitte Kjeldal den 20-09-2016
    Forældrearbejdsdag og skoledag

Søndag d. 2/10 er der forældrearbejdsdag på vores skole kl. 9.30 - 15.30
    Samme dag er en anderledes skoledag for alle eleverne, som foregår i Folkeskoven i Tappernøje (info med adresse og program følger) fra kl. 9.00 - 16.00.

Tilmelding til forældrearbejdsdagen bliver lagt op her på intra - som vi plejer ;-) - inden førstkommende weekend, hvor I meget gerne må skynde Jer ind og tilmelde Jersmiley.

I forhold til forældrearbejdsdagene/timerne er der en arbejdsgruppe som er ved at gennemarbejde retningslinierne for disse, med fokus på nogle af de input der er kommet fra bl.a Jer forældre. Det er også derfor vi ikke har udmeldt øvrige datoer endnu. Mere herom når arbejdsgruppen og bestyrelsen er færdigeyes.

Jeg glæder mig til at se rigtig mange af Jer om små 2 uger til endnu en fantastisk arbejdsdag, hvor vi kan komme et skridt videre med de mange smukke tiltag på vores pragtfulde skole.

Vel mødt og mange hilsner
    Gitte

P.s. eleverne skal ikke tilmelde sig denne skoledag - vi regner med demwink
    Gitte Kjeldal den 12-09-2016