• Sværdborg Friskole/Privatskole
  • [email protected]
    Karen Kraft den 18-08-2017
    TAK!

Jeg ved, jeg har sendt meget ud - men jeg er altså nødt til lige at sende en hilsen mere - for hvor har det været en god skolestart-uge!

STOR tak til alle ansatte for at tilrettelægge og gennemføre en superfin emneuge, hvor alle elever er kommet godt fra start - og sikke et brag af en god afslutning.

Også tak til forældre og bedsteforældre, som beredvilligt var tilskuere og medlemmer af den olympiske kommité.

Jeg er sikker på, at alle nu går hjem på weekend med en fornemmelse af at være en vigtig del af fællesskabet på VORES SKOLE.

God weekend!
    Karen Kraft den 18-08-2017
    HUSK - 30. august 2017 fra kl. 17.00 - 20.30 afholder vi fælles forældremøde.

Klasselærerne sender tilmelding og program ud for hver klasse inden længe.

I lighed med de sidste gange forløber forældremødet efter denne form:
    17.00 - 18.30     'Første halvleg' : Forældremøde i 2.-3. klasse & 4.-5. klasse
    18.30 - 19.00      Fælles forældremøde i salen med orientering fra skoleleder
    19.00 - 20.30     'Anden halvleg' : Forældremøde i 0.-1. klasse, 6.-7. klasse & 8.-9. klasse

Vi har forsøgt så godt som muligt at dele op, så I kan nå rundt i alle jeres børns klasser. For nogle enkelte er I nødt til at dele jer op og gå i hver sin klasse.

Vi glæder os til at se jer til en rigtig god forældreaften!
    mange hilsner
    Lone, Peter, Gitte, Helle, Rasmus og Karen
    Gitte Kjeldal den 07-07-2017
    Kære Forældre!

Før jeres børn bliver rullet op til næste klassetrin i intra, kan I ikke tilgå skemaerne, hvorfor jeg vedhæfter dem her som PDF-fil.

Gitte
    Gitte Kjeldal den 29-06-2017
    Vi vil gerne byde velkommen til Peter, som starter på prøve søndag d. 13. august i 3. klassesmiley.
    Vi håber at Peter må falde godt til hos os.